♛ "...Не си ли чел приказката, в която щастието идва едва, след като целунеш жаба...?"

Мониторинг на Router Mikrotik с Графана(Grafana)

Графана и Микротик работят съвместно, за да осигурят мощен мониторинг и управление на мрежовите системи. Графана предоставя платформа за визуализация и анализ на данни, която може да интегрира различни източници на данни, включително данни от Микротик. Микротик, от своя страна, предлага широк спектър от функционалности за управление на мрежи, като маршрутизация, комутация, безжични комуникации и други.

Интеграцията на Графана и Микротик ми позволи да визуализирм и анализирам данни за мрежовата си инфраструктура по интуитивен начин. Това включва мониторинг на трафика, използване на ресурси, състояние на връзките и други параметри, важни за ефективното управление на мрежата. Мога бързо да открия проблеми, да направя анализи за производителността и да предприема необходимите действия за оптимизация.

Като администратор на мрежи  тези две платформи ми предоставиха по-добра видимост върху състоянието и ефективността на устройствата и  мрежите, които наблюдавам.

Mikrotik   Dashboards   Grafanahttps   Grafana.ntg
Mikrotik   Dashboards   Grafanahttps   Grafana.ntg(1)
Mikrotik   Dashboards   Grafanahttps   Grafana.ntg(2)

За оптимизатори и анализатори!

Добре дошли в този уеб сайт, където ще се фокусираме върху важни теми като SEO, хостинг, CMS и други. В този сайт ще намерите обширна информация относно структурата на уеб сайтовете и защо тя е от съществено значение.

Ще обсъдим защо вашият сайт може да не се появява на първата страница в резултатите на Google и какви конкретни стъпки можете да предприемете, за да подобрите видимостта му.

В рамките на този сайт ще се докоснем и до сложните алгоритми на платформи като Google и Facebook, които се променят непрекъснато и изискват постоянно актуализирани знания.

 

phone
гр.София

София 1000

phone
infoseo@injenera.org

online support

phone
+359 888 346 344

Пон - Петък от 10.00 до 16.00 ч.

Copyright © 2020 НЕспециалиста. Всички права запазени! Страницата е изготвена и се поддържа от НЕспециалиста.
Buy traffic for your website