♛ "...Не си ли чел приказката, в която щастието идва едва, след като целунеш жаба...?"

Малко повече за мен

""И да се ПоФаЛа, щото умре циганката, дето ме ФаЛеШе" - Не работя с всеки и за всеки! И нека бъдем честни, някои хора просто не заслужават моите специални умения и изключителен чар.

Какво, защо, къде и как?!?!

Занимавам се от "известно време" с това, което съм описал в този сайт. Да, точно така, не съм от вчера в тази игра. Като човек постоянно се надсмивам над себе си, и това го правя и в сайта си, където информацията е поднесена саркастично. Защото, ако не се смеем на себе си, кой друг ще го направи?

Съвсем случайно, а може би и без да искам, съм завършил "Информатика и Телекомуникации". Виж ти, образованието все пак има значение.

2000 - 2012 г. - Системен администратор на няколко големи фирми, ITB, Chemengineering, EkoGaz Consult. Много свободно време за обучение, тестове, софтуер, хардуер... или просто много време за кафе.

2012 г. - до днес - Системен администратор и управител на Network Technology LTD. Някой трябва да е шеф, нали?
2020 г. - Системен администратор в СГС (Софийски градски съд). Да, и съдът има нужда от мен. Кой би помислил?
2022 г. - Системен администратор в НЗОК (Национална здравноосигурителна каса). Здравеопазването също зависи от мен. Каква отговорност!
2023 г. до днес - Старши системен администратор в Efbet и Network Technology LTD. Все пак някой трябва да поддържа тези сървъри. Казах го вече, но е важно!

Съм слушал по радиото и поназнайвам за:

OS: Windows Server 2012, 2016, 2019, 2022, Linux Servers, Hosting
Routing/Switching: CISCO, Mikrotik Routers
Virtualization (VMware ESXi, Proxmox 6, 7, 8)
WebDesign: (WordPress, Joomla, Opencart - онлайн магазин)
SEO optimization: Google

И това не е всичко! Гледах по телевизията и други дейности, като ребоулинг на чипове и още... Сериозно, кой не е гледал YouTube? :-) :-) :-)

Така че, ако няма кой да ви "врътне една крушка", Хей Ме На..., което ми звучи като Хаймана.

За моята работа по SEO

"SEO не е техника, SEO е философия"

Много хора се опитват да намерят "Кристалния череп", онази тайна, която да им осигури гарантирано класиране на първите страници. Близки приятели ме питат как да класират сайта си в Google на челни позиции и аз, съвсем честно казано, нямам рецепта. Не съществува такъв магически таг! Ако го намерите, моля, обадете ми се.

1025725 10200538643010650 1872975807 O

За моята работа по Дигитален маркетинг и реклама


Аз самият се опитвам да намеря "Светия граал" на маркетинга, но уви... няма магическа формула за таргетиране на аудитория, която с 10 клика ще генерира 20 продажби. Ако имах такава, щях да пиша тази биография от личната си яхта.

Моята работа е да представя продукта/услугата пред аудитория, която смятам за правилна (след проучване на пазара и нишата) и да се надявам, че ще генерира покупки. За съжаление, "вълшебната пръчица" още не съм я намерил, въпреки упоритите ми търсения в Amazon.

Питаш ли се как ме намери? Има ли този сайт SEO оптимизация? Има ли този сайт Дигитална реклама? Има ли...? Има ли...? Има ли...? Щом си тук, явно има нещо, нали?
 
 

И защото си на сайта ми...

Диетелозите препоръчват разнообразна храна!

Маркетолозите - разнообразна аудитория!

Сексолозите - разнобразни партньорки!

А Аз....Аз препоръчвам хубава музика...

Защото, честно казано, това е единственото нещо, което НЕ ме пита "Готов ли е сайтът, скриптът, компютърът, сървърът вече?"

За оптимизатори и анализатори!

Добре дошли в този уеб сайт, където ще се фокусираме върху важни теми като SEO, хостинг, CMS и други. В този сайт ще намерите обширна информация относно структурата на уеб сайтовете и защо тя е от съществено значение.

Ще обсъдим защо вашият сайт може да не се появява на първата страница в резултатите на Google и какви конкретни стъпки можете да предприемете, за да подобрите видимостта му.

В рамките на този сайт ще се докоснем и до сложните алгоритми на платформи като Google и Facebook, които се променят непрекъснато и изискват постоянно актуализирани знания.

 

phone
гр.София

София 1000

phone
infoseo@injenera.org

online support

phone
+359 888 346 344

Пон - Петък от 10.00 до 16.00 ч.

Copyright © 2020 НЕспециалиста. Всички права запазени! Страницата е изготвена и се поддържа от НЕспециалиста.
Buy traffic for your website