♛ "...Не си ли чел приказката, в която щастието идва едва, след като целунеш жаба...?"

Безплатни услуги

➽ Как ги разбирам нещата аз?

В света на онлайн обслужването се сблъсквам с изобилие от предложения: компютърни услуги, абонаментни обслужвания, пакетни цени и множество други. Но какво всъщност представлява "безплатният" пакет от услуги?

➽ Какво представлява "безплатният" пакет от услуги?

Ето какво може да очаквате: пълен набор от услуги, безплатно предоставен при избора на единична услуга. ➩ Изберете услуга, умножете я по 2 и резултата ще ви го дам безплатно. Въпреки това, важно е да помните, че няма такова нещо като безплатен обяд; винаги съществува възможност за "Още един бърз въпрос?", което може да изисква допълнително време и ресурси.

С тези "безплатни" услуги, надявам се да съм ви улеснил максимално в избора на обслужване. В крайна сметка, кой не обича безплатните неща, дори когато те идват с малка доза сарказъм?

Ezgif.com Webp To Png

Помощ чрез Team Viewer

≫ Това е безплатна услуга, която предлагам на всеки един клиент. Разбира се, ако мога да помогна, ще помогна. Отнася се за всички клиенти, които са ме намерили по един или друг начин. Защо да плащате за помощ, когато можете да ме намерите и без това?

RepairIcon

НЕремонта

НЕремонта
≫ Не взимам такса диагностика на устройство. Не заплащате техника, която НЕ е отремонтирана! Да, правилно прочетохте – ако не успея да оправя вашето устройство, не плащате нищо. Гениално, нали?

Consultationt

Консултации

≫ С безплатна консултация ви давам възможност да ме опознаете, да разберете мисленето ми и дали ще получите адекватното решение на проблема. Да, безплатно! Защото кой не иска да прекара часове в разговори, без да плаща за тях?

Transport

НЕтранспорта

≫ Аз не съм куриерска фирма, нито хамалски услуги. Техниката от и до вашия офис се транспортира чрез куриер. ≫ Защо го пиша? - Подавам си пръста, отхапвате ми ръката... Защото, разбира се, всеки обича да прехвърля и тази задача на техниците си.

За оптимизатори и анализатори!

Добре дошли в този уеб сайт, където ще се фокусираме върху важни теми като SEO, хостинг, CMS и други. В този сайт ще намерите обширна информация относно структурата на уеб сайтовете и защо тя е от съществено значение.

Ще обсъдим защо вашият сайт може да не се появява на първата страница в резултатите на Google и какви конкретни стъпки можете да предприемете, за да подобрите видимостта му.

В рамките на този сайт ще се докоснем и до сложните алгоритми на платформи като Google и Facebook, които се променят непрекъснато и изискват постоянно актуализирани знания.

 

phone
гр.София

София 1000

phone
infoseo@injenera.org

online support

phone
+359 888 346 344

Пон - Петък от 10.00 до 16.00 ч.

Copyright © 2020 НЕспециалиста. Всички права запазени! Страницата е изготвена и се поддържа от НЕспециалиста.
Buy traffic for your website