♛ "...Не си ли чел приказката, в която щастието идва едва, след като целунеш жаба...?"

Услугата хостинг или какво е да си мой клиент!

☛ Аз разбирам "щастието" на големите хостинг компании, които използват много разширени хостинг панели, но аз не смятам да хоствам NASA...Kак да обясня, що е то хостинг, на Гошо боксьорчето, на Иво футболиста, на Киро с бетоновоза и различни други, които хал-хабер си нямат?!


✓ Аз избирам ISPConfig панел, защото ≫ за мен е безплатен, а на "Киро" хостинга му е на половин цена...

Help Clipart Png 3

В помощ на клиента "Киро"

≫ Целта ми е да НЕ задължавам клиента да има специфични познания и да се чуди, как да си конфигурира сайта сам. Основното е да бъда в помощ на всеки, който не е на "ти" с тази материя.

Friends

Помощ или нещо повече?

≫ От създаването на сайта, през SEO оптимизацията, та чак до хостинга, всичко минава под моето наблюдение. Конфигурирам от-до и има защо! Не задължавам клиента да има някакъв ангажимент към тези специфики ...


Какво е ISPConfig

Какво е ISPConfig?

≫ ISPConfig е хостинг контролен панел за Linux с отворен код, лицензиран по BSD лиценз и разработен от компанията ISPConfig UG. Проектът ISPConfig е стартиран през есента на 2005 г. от Till Brehm от немската компания projektfarm GmbH..

≫ ISPConfig e безплатен хостинг панел, който много лесно се интегрира в най-различни Linux дистрибуции.

≫ ISPConfig позволява на администраторите да управляват уебсайтове, e-mail адреси, бази данни MySQL и MariaDB, FTP акаунти, акаунти в Shell и DNS записи чрез уеб-базиран интерфейс. Софтуерът има 4 нива за вход: администратор, продавач, клиент и e-mail потребител. ISPConfig поддържа базирани на Linux операционни системи CentOS, Debian, Fedora, OpenSUSE и Ubuntu.

И така драги ми "Кире", можеш да бъдеш сигурен, че:

≫ ще имаш сайт ≫ ще бъде оптимизиран ≫ ще бъде хостван ≫ ще бъде поддържан ≫ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ТОВА, ОТ КОЕТО НЕ "УВИРАШ".

За оптимизатори и анализатори!

Здравей, драги ми "оптимизаторе" и/или "анализаторе"! В този сайт ще се опитам да разкажа повече подробности относно SEO, Хостинг, CMS и др. Ще опитам да обясня, какво е структура на сайт и защо е необходима. Ще опитам да разясня, защо го няма твоя сайт на първа страница в Google и какво би могъл да направиш точно ти. И разбира се, ще засегна алгоритми на Google и Facebook, които се менят толкова често, че не може да им се хване краят!

phone
гр.София

София 1000

phone
infoseo@injenera.org

online support

phone
+359 888 346 344

Пон - Петък от 10.00 до 16.00 ч.

Copyright © 2020 НЕспециалиста. Всички права запазени! Страницата е изготвена и се поддържа от НЕспециалиста.
Buy traffic for your website