♛ "...Не си ли чел приказката, в която щастието идва едва, след като целунеш жаба...?"

HTML5 тагове които трябва да знаете

HTML5 тагове, които трябва да знаете

За да се занимавате обаче със SEO определено ще е нужно да знаете малко HTML. По долу ще дам описание на таговете, който са важни за търсачките:

≫ H1-H6 - Представляват позиции и подпозиции. Тези елементи се класират по значение в зависимост от броя на тяхно име. "h1" елемента се казва, че има най-висок ранг, елементът "h6" има най-нисък ранг.

≫ HTML - HTML тагът представлява основата на всеки един html документ.

≫ IMG - Елементът "img" представлява изображение.

≫ SRC е вградено съдържание, както и стойността на ALT атрибут е аварийното съдържание на IMG елемент (ако браузърът не може да зареди изображението показва текста в alt).

≫ LINK - Елементът "link" позволява на авторите да свържат документи към други ресурси. Дестинацията на връзката се дава от HREF атрибут, който трябва да присъства и трябва да съдържа валиден непразен URL.

≫ META - Елементът "meta" представлява различни видове мета данни, които не могат да бъдат изразени с помощта на "title", "base", "link", "style" и "script" елементи.

≫ TITLE - Елементът "title" представлява заглавието на документа или име. Авторите трябва да използват наименования, за да идентифицират своите документи, дори когато те се използват извън контекста, например в историята на даден потребител или маркери, или в резултатите от търсенето.

≫ ANCHOR - <a href=””> Ако "а" елементът има "href" атрибут представлява хипер връзка. Ако не, то тогава представлява контейнер, който би могъл да бъде линк. Aко липсва атрибутът "href", тогава би следвало да се пропуснат и атрибутите "target", "rel", "media", "hreflang" и "type"

≫ Rel е атрибутът, от който най-често се възползва SEO поради причината, че той указва на роботите да следват и индексират даден линк или да не следват и да не индексират (естествено може да се зададе да не се следва линка, но да се индексира, че такъв съществува).

За оптимизатори и анализатори!

Здравей, драги ми "оптимизаторе" и/или "анализаторе"! В този сайт ще се опитам да разкажа повече подробности относно SEO, Хостинг, CMS и др. Ще опитам да обясня, какво е структура на сайт и защо е необходима. Ще опитам да разясня, защо го няма твоя сайт на първа страница в Google и какво би могъл да направиш точно ти. И разбира се, ще засегна алгоритми на Google и Facebook, които се менят толкова често, че не може да им се хване краят!

phone
гр.София

София 1000

phone
infoseo@injenera.org

online support

phone
+359 888 346 344

Пон - Петък от 10.00 до 16.00 ч.

Copyright © 2020 НЕспециалиста. Всички права запазени! Страницата е изготвена и се поддържа от НЕспециалиста.
Buy traffic for your website